Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd

Κίνα Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Δεδομένου ότι ένας διανομέας του πράκτορα νοσοκομείων, οι πρόσθετες ουσίες σωλήνων συλλογής αίματός σας είναι πολύ κοστούμι για τις ανάγκες μου, σκέφτομαι ότι πρέπει να καθιερώσουμε μια καλή επιχείρηση ο ένας με τον άλλον, σας ευχαριστούμε!

—— αντωνάκης

Είμαι Online Chat Now

Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd

Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : DESHENG
Αριθμός Υπαλλήλων : >100
Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2005
Εξαγωγή pc : 70% - 80%
Εισαγωγή
Ιστορία
Υπηρεσία
Η ομάδα μας

Εισαγωγή επιχείρησης

Κίνα Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η βιοχημική Co. τεχνολογίας Desheng Wuhan, ΕΠΕ ιδρύεται το 2005, τοποθετημένος σε Wuhan, Κίνα, που ειδικεύεται στην Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις των πρόσθετων ουσιών σωλήνων συλλογής αίματος και των χημικών αντιδραστηρίων ομολογίας.

 

Συμμετέχουμε κυρίως στα αντιδραστήρια προεπεξεργασίας δειγμάτων αίματος συμπεριλαμβανομένης της σειράς αντιπηκτικών: ηπαρίνη λίθιου, ηπαρίνη νατρίου, EDTA K2/K3, σειρά πηκτικών δειγμάτων αίματος: σκόνη και υγρό του επιταχυντή θρόμβων αίματος κ.λπ. σειρά προεπεξεργασίας δειγμάτων αίματος: ο ορός που χωρίζουν το πήκτωμα (πολυμερές πήκτωμα), το μέρος αντιδραστηρίων κ.λπ. siliconization σωλήνων των προϊόντων μας περνούν SGS τη δοκιμή και πωλούν καλά και σε εσωτερικό και τις διεθνείς αγορές.

 

 

Το 2014, η γραμμή παραγωγής έχει επεκταθεί σε περισσότερες πρώτες ύλες IVD όπως το χρωμογενές υπόστρωμα, τον καλό απομονωτή του s, το αντιγόνο και το αντίσωμα, και ενισχυμένος φωταυγής που εφαρμόζεται για εντοπίζει τις εξαρτήσεις. Υποστηριγμένες από την ισχυρή ικανότητα Ε&Α, όλες αυτές οι χημικές ουσίες είναι εξοπλισμένες με την υψηλή αγνότητα και την καλή συνήθεια κρυστάλλου, που λειτουργεί καλά στη δοκιμή κλινικών και επιτρέπουν την ακρίβεια των εξετάσεων αίματος

 

Η επιχείρησή μας καλύπτει έναν τομέα 1.500 τετραγωνικών μέτρων συμπεριλαμβανομένων των εργαστηρίων, των εργαστηρίων, των γραφείων κ.λπ. Με την άφθονη εμπειρία και τα εργατικά και εργατικά μέλη προσωπικού μας, έχουμε εγκριθεί από το ISO 9001 και είμαστε ικανοί για να καλύψουμε τις απαιτήσεις των διαφορετικών πελατών. Περισσότερες λεπτομέρειες θα επιδειχθούν στις κάτωθι εικόνες και τα πιστοποιητικά. Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία, παρακαλώ μην διστάστε να έρθετε σε επαφή με με με.

Κίνα Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Το κύριο προϊόν μας περιλαμβάνει τις πρόσθετες ουσίες σωλήνων συλλογής αίματος συμπεριλαμβανομένου του πηκτώματος χωρισμού ορών, πηκτικό αίματος, anticogulants όπως EDTA K2/K3 και η ηπαρίνη λίθιου και η ηπαρίνη νατρίου. Εν τω μεταξύ, κρατώντας συνεχώς, έχουμε επεκτείνει σε κάποιο IVD τις πρώτες ύλες που περιλαμβάνει το αντιδραστήριο νέου Trinder, ο καλός απομονωτής του s και οι πρώτες ύλες chemiluminiscence, το αντιγόνο και το αντίσωμα που εφαρμόζονται για εντοπίζουν τις εξαρτήσεις.

Κίνα Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Επάνω από τις συμπεριλήψεις το εργαστήριο των πρόσθετων ουσιών σωλήνων συλλογής αίματός μας και άλλα υλικά για το IVD εντοπίζουν τις εξαρτήσεις.

 

Κίνα Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

Το πήκτωμα χωρισμού ορών μας παίρνει το εθνικό πιστοποιητικό διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας ως πρώτο προμηθευτή στην Κίνα. Μέρος του προϊόντος μας περνά τη SGS έγκριση.

 

Κίνα Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

Οι συνεργάτες μας στην κινεζική αγορά:

 

Κίνα Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 5

Οι λεπτομέρειες επαφών μας είναι όπως κατωτέρω:

Κίνα Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 6

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Ankiwang

Τηλ.:: 8615071057538

Φαξ: 86-0711-3704589

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)