Να στείλετε μήνυμα
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Σχετικά με εμάς
Σπίτι /

Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Προφίλ εταιρείας

Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd

Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Κύρια αγορά:
Σε όλο τον κόσμο
Τύπος επιχειρηματικής δραστηριότητας:
Κατασκευαστής , Εξαγωγέας , Πωλητής
Εμπορικές μάρκες:
DESHENG
Αριθμός εργαζομένων:
>100
Ετήσιες πωλήσεις:
5000000-10000000
Έτος ίδρυσης:
2005
Εξαγωγικές π.κ.:
70% - 80%
ΚΙΝΑ Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Προφίλ εταιρείας
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Εισαγωγή
Υπηρεσίες
Ιστορία
Ομάδα

Εισαγωγή επιχείρησης

ΚΙΝΑ Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η βιοχημική Co. τεχνολογίας Desheng Wuhan, ΕΠΕ ιδρύεται το 2005, τοποθετημένος σε Wuhan, Κίνα, που ειδικεύεται στην Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις των πρόσθετων ουσιών σωλήνων συλλογής αίματος και των χημικών αντιδραστηρίων ομολογίας.

 

Συμμετέχουμε κυρίως στα αντιδραστήρια προεπεξεργασίας δειγμάτων αίματος συμπεριλαμβανομένης της σειράς αντιπηκτικών: ηπαρίνη λίθιου, ηπαρίνη νατρίου, EDTA K2/K3, σειρά πηκτικών δειγμάτων αίματος: σκόνη και υγρό του επιταχυντή θρόμβων αίματος κ.λπ. σειρά προεπεξεργασίας δειγμάτων αίματος: ο ορός που χωρίζουν το πήκτωμα (πολυμερές πήκτωμα), το μέρος αντιδραστηρίων κ.λπ. siliconization σωλήνων των προϊόντων μας περνούν SGS τη δοκιμή και πωλούν καλά και σε εσωτερικό και τις διεθνείς αγορές.

 

 

Το 2014, η γραμμή παραγωγής έχει επεκταθεί σε περισσότερες πρώτες ύλες IVD όπως το χρωμογενές υπόστρωμα, τον καλό απομονωτή του s, το αντιγόνο και το αντίσωμα, και ενισχυμένος φωταυγής που εφαρμόζεται για εντοπίζει τις εξαρτήσεις. Υποστηριγμένες από την ισχυρή ικανότητα Ε&Α, όλες αυτές οι χημικές ουσίες είναι εξοπλισμένες με την υψηλή αγνότητα και την καλή συνήθεια κρυστάλλου, που λειτουργεί καλά στη δοκιμή κλινικών και επιτρέπουν την ακρίβεια των εξετάσεων αίματος

 

Η επιχείρησή μας καλύπτει έναν τομέα 1.500 τετραγωνικών μέτρων συμπεριλαμβανομένων των εργαστηρίων, των εργαστηρίων, των γραφείων κ.λπ. Με την άφθονη εμπειρία και τα εργατικά και εργατικά μέλη προσωπικού μας, έχουμε εγκριθεί από το ISO 9001 και είμαστε ικανοί για να καλύψουμε τις απαιτήσεις των διαφορετικών πελατών. Περισσότερες λεπτομέρειες θα επιδειχθούν στις κάτωθι εικόνες και τα πιστοποιητικά. Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία, παρακαλώ μην διστάστε να έρθετε σε επαφή με με με.

ΚΙΝΑ Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Το κύριο προϊόν μας περιλαμβάνει τις πρόσθετες ουσίες σωλήνων συλλογής αίματος συμπεριλαμβανομένου του πηκτώματος χωρισμού ορών, πηκτικό αίματος, anticogulants όπως EDTA K2/K3 και η ηπαρίνη λίθιου και η ηπαρίνη νατρίου. Εν τω μεταξύ, κρατώντας συνεχώς, έχουμε επεκτείνει σε κάποιο IVD τις πρώτες ύλες που περιλαμβάνει το αντιδραστήριο νέου Trinder, ο καλός απομονωτής του s και οι πρώτες ύλες chemiluminiscence, το αντιγόνο και το αντίσωμα που εφαρμόζονται για εντοπίζουν τις εξαρτήσεις.

ΚΙΝΑ Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Επάνω από τις συμπεριλήψεις το εργαστήριο των πρόσθετων ουσιών σωλήνων συλλογής αίματός μας και άλλα υλικά για το IVD εντοπίζουν τις εξαρτήσεις.

 

ΚΙΝΑ Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

Το πήκτωμα χωρισμού ορών μας παίρνει το εθνικό πιστοποιητικό διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας ως πρώτο προμηθευτή στην Κίνα. Μέρος του προϊόντος μας περνά τη SGS έγκριση.

 

ΚΙΝΑ Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

Οι συνεργάτες μας στην κινεζική αγορά:

 

ΚΙΝΑ Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 5

Οι λεπτομέρειες επαφών μας είναι όπως κατωτέρω:

ΚΙΝΑ Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 6

 

 

 

Ελεύθερα Pre-Sales που συμβουλεύονται/ελεύθερη προσαρμογή δειγμάτων

 

Βιοχημική Co. τεχνολογίας Desheng Wuhan, ΕΠΕ προσφορά 12 γρήγορη pre-sales ωρών απάντηση και ελεύθερη διαβούλευση. Οποιοδήποτε είδος τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμο για τους χρήστες.
Η ελεύθερη προσαρμογή δειγμάτων & η δοκιμή είναι διαθέσιμες.
Προσφέρουμε το προχωρώντας σχέδιο λύσης σε όλους το διανομέα και τους χρήστες.
 
Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος της παραγωγής
 
Λειτουργούντες στο πλαίσιο του συστήματος του ISO 9001, έχουμε δοκιμάσει το καλύτερό μας για να επιτύχουμε το στόχο - κατάλληλο 100% προϊόν.
 
ΚΙΝΑ Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0
 
1-7 γρήγορη παράδοση ημερών
Έχουμε τη μαζική παραγωγή και το απόθεμα & έτοιμο στοιχείο, για αυτά τα στοιχεία, προσφέρουμε σε 5-7 ημέρες το γρήγορο χρόνο παράδοσης. Για τη μεγάλη μηχανή και την ειδική απαίτηση, θα σας ανταλλάξουμε ως πελάτη προτεραιότητας και θα παραγάγουμε το φορτίο σας στην πρώτη φορά.
 
24 υπηρεσία μεταπωλήσεων ωρών

Ελεύθερη τεχνική υποστήριξη (συμπερίληψη): ελεύθερη κατάρτιση -λιμένων σχετικά με τη χημική προετοιμασία αντιδραστηρίων, την εφαρμογή και τη φυσική εργαστηριακή δόση δοκιμής και ect.

 

ΚΙΝΑ Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Αποκριμένος χρόνος: επάνω στη λήψη της ανακοίνωσης του χρήστη, εξασφαλίζουμε 24ωρη τεχνική υποστήριξη μεταπωλήσεων.
Εξαρτήματα: τα απαραίτητα εξαρτήματα παρέχονται μαζί με τα προϊόντα στους πελάτες.
Ελεύθερη τεχνική κατάρτιση: η περιεκτική και κανονιστική κατάρτιση τεχνολογίας είναι διαθέσιμη δωρεάν στους πελάτες από το τεχνικό προσωπικό μας για να εξασφαλίσει ότι είναι ειδικευμένοι σε κανονικές διαδικασίες του υλικού και του λογισμικού των προϊόντων και είναι σε θέση να υπολογίσουν και να λύσουν τα μικρά προβλήματα.
Τηλεφωνική έρευνα: η ομάδα μεταπωλήσεών μας θα τηλεφωνήσει στο χρήστη κάθε μήνα κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης για να ακολουθήσει τις συνθήκες εργασίας των προϊόντων, και για να ανακαλύψει και να λύσει τα προβλήματα, εάν είναι απαραίτητο.
 
Η υπηρεσία οδηγίας περιοχών της εγκατάστασης είναι διαθέσιμη.

 

 

Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για το βιομηχανικό λέιζέρ μας ο εξοπλισμός, παρακαλώ δεν διστάζει να μας έρθει σε επαφή με! Χαιρετίζουμε τις έρευνές σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας: το info@whdschem.com, και ανυπομονεί να συνεργαστεί με σας.
 
 

ΚΙΝΑ Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με! Χαιρετίζουμε τις έρευνές σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας: οι πληροφορίες @whdschem.com & το adaliang@whdschem.com, και ανυπομονούν να συνεργαστούν με σας.

 

ΚΙΝΑ Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

  Το Wuhan Desheng Chemical Technology Company καθιερώθηκε τον Απρίλιο του 2005, ως διανομέας του πηκτώματος χωρισμού ορών και του σωλήνα της PET.

  Σε Noverber του 2005, αρχίσαμε να ερευνάμε EDTA K2 το /K3, και η μάζα παρήγαγε στο τέλος φέτος.

  Τον Ιούλιο του 2006, αρχίσαμε να ερευνάμε το πήκτωμα χωρισμού ορών. Αυτός κλήθηκε πήκτωμα πρώτης γενιάς σε Desheng. Κατόπιν ενημερώσαμε αυτό συνεργαστήκαμε εν τούτοις με το εσωτερικό διάσημο unverisity.

  Το 2007, αρχίσαμε να ερευνάμε το άλας ηπαρίνης και βγήκαμε τελικά στη μάζα που παρήχθη στο τέλος φέτος.

  Το 2012, το πήκτωμα δεύτερης γενιάς βγήκε επιτυχώς και πήρε το εθνικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καινοτομίας στον Οκτώβριο, 25ο.

  Το 2014, το νέο πήκτωμα τρίτης γενιάς παρήχθη και πήρε το συνέταιρο εγκεκριμένο. Ο πρώτος oversea διανομέας στην Τουρκία υπέγραψε συνεργάζεται σύμβαση. Η επιχείρηση επεκτάθηκε tBrazil, Ινδία, Ρωσία, Ιορδανία, Βιετνάμ στην παγκόσμια αγορά.

  Το 2015, έχουμε επιτύχει τον όγκο εξαγωγής περισσότερων από δύο τόνων.

  Το 2018, Wuhan Desheng επανεντοπίζεται σε c8-2, οπτική ενωμένη κοιλάδα πόλη τεχνολογίας, ζώνη ανάπτυξης Gedian, Ezhou, πόλη. Hubei, Κίνα. Νέες εγκαταστάσεις καλύπτουν έναν τομέα 3000 τετραγωνικών μέτρων.

  Αυτό που είναι περισσότερος, Wuhan Desheng έχει μετονομάσει ως νέα Desheng Co. τεχνολογίας υλικών Hubei, ΕΠΕ.