Να στείλετε μήνυμα
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
προϊόντα
Σπίτι /

προϊόντα

Αντιδραστήριο Trinder πηκτωμάτων PRP για το του προσώπου δέρμα πλούσιο σε υψηλά αιμοπετάλια συγκέντρωσης

Λεπτομέρειες για το προϊόν

Τόπος καταγωγής: EZHOU, ΚΊΝΑ

Μάρκα: DESHENG

Πιστοποίηση: ISO9001:2008

Όροι πληρωμής και αποστολής

Ποσότητα παραγγελίας min: 20 KG

Τιμή: Negotiable

Συσκευασία λεπτομέρειες: Τύμπανο πλαστικού ή σιδήρου

Χρόνος παράδοσης: 1~3 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ

Όροι πληρωμής: D/P, D/A, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram

Δυνατότητα προσφοράς: 30000KG/MONTH

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Επικοινωνήστε τώρα
Προδιαγραφές
Υψηλό φως:

πήκτωμα διαχωριστών ορών

,

prp πήκτωμα

Περιγραφή
Αντιδραστήριο Trinder πηκτωμάτων PRP για το του προσώπου δέρμα πλούσιο σε υψηλά αιμοπετάλια συγκέντρωσης

Η μέθοδος προετοιμασιών σπασιμάτων πηκτωμάτων PRP μέσω της απλής φυγοκεντρικότητας και της άμεσης έγχυσης. Προετοιμάζεται από τους εργαστηριακούς βιολόγους και υποβάλλεται σε επεξεργασία στα σύνθετα πηκτώματα. Είναι πλούσιο σε υψηλά αιμοπετάλια συγκέντρωσης, και η διανομή της είναι πιό ομοιόμορφη και ρυτίδα-αφαιρώντας την επίδραση. Γρηγορότερος και πιό μεγαλύτερης διάρκειας.

Χαρακτηριστικά


PRP είναι αιμοπετάλιο-πλούσιοι, πλάσμα υψηλός-συγκέντρωσης που γίνεται από το αίμα του. PRP έχει τη λειτουργία γρήγορα να σταματήσει την αιμορραγία, την ανακούφιση του πόνου και την επιτάχυνση της θεραπείας πληγών (μπορείτε να ανακαλύψετε για «το fibronectin» και «το fibronectin» στην εγκυκλοπαίδεια Baidu), που μπορεί πολύ να μειώσει το σχηματισμό των postoperative σημαδιών, από τη δεκαετία του '90 του τελευταίου αιώνα. Από τα μέσα της δεκαετίας, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως διάφοροι χειρουργικός, καρδιακός και τη πλαστική χειρουργική, και επίσης ευρέως χρησιμοποιείται στην ιατρική ομορφιά. PRP σημαίνει το αιμοπετάλιο-πλούσιο πλάσμα. Η αυτόλογη αναζωογόνηση κυττάρων PRP είναι μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνική εξαγωγής που καθαρίζει τα αιμοπετάλια υψηλός-συγκέντρωσης από το αίμα μας και τα εγχέει έπειτα στο ζαρωμένο δέρμα για να ενεργοποιήσει τη δυνατότητα μόνος-επισκευής του δέρματος. Οι ρυτίδες του δέρματος βελτιώνονται, και το δέρμα γίνεται σταθερό και λαμπρό, και αυτές μπορούν να γίνουν με το μόνο 1/20 έως το 1/10 της δωρεάς αίματος. Η επίδραση PRP διαρκεί περισσότερο και η επίδραση είναι καλύτερη. Η ουσία που εγχέεται στο σώμα μας από PRP την αυτόλογη αναζωογόνηση είναι από δικοί μας και δεν θα μεταβολιστεί γρήγορα από το σώμα. Επομένως, μπορεί να ενεργοποιήσει τη λειτουργία επισκευής δερμάτων για πολύ καιρό, και με τη μακροπρόθεσμη βοηθητική συντήρηση, θα διαπιστώσει ότι είστε νεώτεροι κάθε μέρα και το δέρμα παίρνει όλο και περισσότερη προσφορά.


Αποτελεσματικότητα


Η αυτόλογη θεραπεία αναζωογόνησης κυττάρων PRP αναφέρεται στην αναγέννηση δερμάτων χρησιμοποιώντας το αυτόλογο αίμα για να αναπαραγάγει το δέρμα. Έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στις ασιατικές χώρες όπως η Ευρώπη και η Ιαπωνία. Ρίξτε μια ματιά σε ποιο PRP.
Η ρυτίδα δερμάτων PRP πρόκειται να συγκεντρώσει τα αιμοπετάλια και τους παράγοντες αύξησης δερμάτων που ενεργούν στο δέρμα και το εγχέουν έπειτα στο δέρμα, υποκινούν την παραγωγή ενός κολλαγόνου μεγάλου ποσού, ελαστικών ινών, μιας ζελατίνης, κ.λπ., και προωθούν την αύξηση και την αναδιοργάνωση των πολλαπλάσιων ιστών του δέρματος. Περιεκτικά βελτιώστε τη γήρανση όρου και καθυστέρησης δερμάτων. Εδώ είναι τα έξι μαγικά αποτελέσματα PRP.
1. Ισχυρή αφαίρεση ρυτίδων: PRP είναι πλούσιο σε ποικίλους παράγοντες αύξησης. Μετά από να εγχύσει στο επιφανειακό στρώμα dermis, μπορεί να υποκινήσει την παραγωγή ενός κολλαγόνου μεγάλου ποσού, μιας ελαστικής ίνας, μιας ζελατίνης, κ.λπ., ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός της ισχυρής ρυτίδας! Μπορέστε να αφαιρέσετε όλα τα είδη ρυτίδων, όπως το head-up σχέδιο, σχέδιο μετώπων, Sichuan σχέδιο, πόδια του κόρακα, λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια, γραμμές μύτης, γραμμές διαταγμάτων, ρυτίδες γύρω από το στόμα, γραμμές λαιμών.
2. Πλήρωση: Όταν PRP εγχέεται στο δέρμα, ένας ισχυρός παράγοντας αύξησης θα προωθήσει την αναγέννηση ιστού, να έχει τα ειδικό εφέ στα καταθλιπτικά σημάδια, απώλεια ιστού, και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη χειλική αύξηση!
3. Βελτιστοποιήστε τον τύπο δερμάτων: Ο ενεργός παράγοντας μπορεί να επιταχύνει και να προωθήσει την καθιέρωση της μικροκυκλοφορίατος δερμάτων, με αυτόν τον τρόπο επιταχύνοντας μεταβολισμός, που βελτιώνει τη σύσταση δερμάτων και τον τόνο δερμάτων, που καθιστούν το αρχικό θαμπό δέρμα πιό άσπρο, λεπτό και λαμπρό, και μπορεί να βελτιώσει τις τσάντες ματιών και τους σκοτεινούς κύκλους.
4. Βαθιά αντι-γηράσκων: PRP μπορεί να προωθήσει την αύξηση και την αναδιοργάνωση των πολλαπλάσιων ιστών του δέρματος, ώστε να ενισχυθεί πλήρως ο όρος δερμάτων και να συνεχίσει να καθυστερεί τη γήρανση.
5. Αφαλάτωση της χρώσης: η καθιέρωση της του προσώπου μικροκυκλοφορίατος, και η επιτάχυνση του μεταβολισμού δερμάτων, μπορούν να προαγάγουν το δέρμα για να απαλλάξουν έναν μεγάλο αριθμό τοξινών, να βελτιώσουν αποτελεσματικά τη χρώση, το ηλιακό έγκαυμα, το ερύθημα, το chloasma και άλλη χρώση.
6. Ασφαλής αντι-αλλεργία: Η συνεχής χρήση PRP για την επεξεργασία θα αλλάξει το αρχικό σύστημα πίεσης του δέρματος, θα καταστήσει το δέρμα υγιέστερο και πιό ενεργητικό, και θα βελτιώσει αποτελεσματικά το αλλεργικό δέρμα.

Όλα τα αποτελέσματα


■Action 1: «Το πήκτωμα» γρήγορα υποστηρίζει τις ρυτίδες πλήρωσης
Το πήκτωμα PRP είναι ιξώδεις ζελατινούχες, ρυτίδες λείανσης αμέσως μετά από να εγχύσει στο δέρμα. Συγχρόνως, η υψηλή συγκέντρωση των αιμοπεταλίων πλούσιων σε πήκτωμα PRP ενεργοποιεί γρήγορα ένα κολλαγόνο μεγάλου ποσού. Το κολλαγόνο είναι ένα φυσικό ικρίωμα για τα σωματικά κύτταρα και προάγει κατά τη διάρκεια της επισκευής δερμάτων. Ο ρόλος της διαδικασίας για να επισκευάσει αμέσως το δέρμα.
■ Δράση 2: Ο παράγοντας συνάθροισης «πηκτωμάτων», διατηρεί ότι το τοπικό πήκτωμα συγκέντρωσης PRP παράγοντα μπορεί να αποτρέψει την απώλεια αιμοπεταλίων μετά από την έγχυση, να παρατείνει την έκκριση των παραγόντων αύξησης στα αιμοπετάλια, και να διατηρήσει μια υψηλή συγκέντρωση των παραγόντων αύξησης.
■ Ρόλος 3: δεκάδες απελευθέρωσης των δισεκατομμυρίων των αυτόλογων ενεργοποιώντας κυττάρων παράγοντα
Ο ρόλος του σχηματισμού πηκτώματος παράγοντα PRP εξαρτάται από την απελευθέρωση της υψηλής συγκέντρωσης (10 billion/ml) 9 παράγοντας-ενεργοποιημένων αύξηση κυττάρων από τα συγκεντρωμένα αιμοπετάλια, τα οποία επισκευάζουν συνεχώς τις ρυτίδες και τη γήρανση δερμάτων καθυστέρησης.
Εφαρμογή ομορφιάς
1. Ρυτίδες: σχέδιο μετώπων, Sichuan σχέδιο λέξης, σχέδιο ποδιών του κόρακα, λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια, πίσω γραμμές μύτης, γραμμές νόμου, στοματικές ρυτίδες, γραμμές λαιμών
2. Το του προσώπου δέρμα είναι χαλαρό, τραχύς, θαμπός
3. Σημάδια κατάθλιψης που προκαλούνται από το τραύμα, τα hemorrhoids, κ.λπ.
4. Βελτιώστε το μετα-εμπρηστικό hyperpigmentation, χρώση (λεκές), ηλιακό έγκαυμα, ερύθημα, chloasma
5. Μεγάλοι πόροι και telangiectasia
6. Τσάντες ματιών, σκοτεινοί κύκλοι
7. Χείλια και απώλεια του προσώπου ιστού
8. Αλλεργικό δέρμα


Αρχή ομορφιάς


PRP περιέχει το κολλαγόνο connexin και το κολλαγόνο. Το κολλαγόνο connexin είναι μακρομοριακό glycoprotein που αναπτύσσει τις πολλαπλάσιες βιολογικές δραστηριότητες. Μπορεί να προωθήσει την αύξηση προσκόλλησης των κυττάρων, και η προσκόλληση των κυττάρων είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση για τη συντήρηση της δομής σωμάτων και την ολοκλήρωση της αύξησης κυττάρων. Διευκολύνει επίσης τη μετανάστευση και τον πολλαπλασιασμό των epithelial κυττάρων στις πληγές επισκευής, και μπορεί επίσης να διαδραματίσει έναν θετικό ρόλο στη βελτίωση των περιφερειακών αιμοφόρων αγγείων και της λειτουργίας πνευμόνων. Με βάση αυτές τις λειτουργίες του κολλαγόνου connexin, μπορεί να προωθήσει τον κύκλο εργασιών κυττάρων, κατά συνέπεια λύνοντας πλήρως τις ρυτίδες και τα σημάδια που προκαλούνται από την αδυναμία, τη γήρανση, τη έλλειψη νερού και τους ομοίους κυττάρων. Λύνει επίσης το πρόβλημα των διευρυμένων πόρων του δέρματος και της απώλειας ιστού δερμάτων.


Πλεονέκτημα ομορφιάς


1. Μίας χρήσης αποστειρωμένη εξάρτηση επεξεργασίας.
2. Χρησιμοποιήστε το αίμα σας για να καθαρίσετε τον ορό που περιέχει τις υψηλές συγκεντρώσεις των παραγόντων αύξησης για την επεξεργασία χωρίς πρόκληση της απόρριψης. 3.30 λεπτά για να ολοκληρώσει τη διαδικασία καθαρισμού του αίματός τους, που κονταίνει το χρόνο επεξεργασίας. 4. Το πλάσμα πλούσιο σε υψηλή συγκέντρωση των παραγόντων αύξησης είναι πλούσιο σε λευκά κύτταρα αίματος, μειώνοντας πολύ την πιθανότητα της μόλυνσης. 5. Διεθνής πιστοποίηση: Ευρέως κλινικά έχει αποδειχθεί στην ευρωπαϊκή πιστοποίηση CE, το ISO, SQS και άλλες περιοχές. 6. Εντελώς επισκευάστε και επανασυνδυάστε την ολόκληρη δομή δερμάτων με μόνο μια επεξεργασία, βελτιώστε περιεκτικά τον όρο δερμάτων και τη γήρανση καθυστέρησης

Παρόμοια προϊόντα
Στείλτε το αίτημά σας
Παρακαλούμε στείλτε μας το αίτημά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Στείλε