Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠρόσθετες ουσίες σωλήνων συλλογής αίματος

Αρχή δράσης και δόση ο πράκτορας για τον κενό σωλήνα συλλογής αίματος

Κίνα Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Δεδομένου ότι ένας διανομέας του πράκτορα νοσοκομείων, οι πρόσθετες ουσίες σωλήνων συλλογής αίματός σας είναι πολύ κοστούμι για τις ανάγκες μου, σκέφτομαι ότι πρέπει να καθιερώσουμε μια καλή επιχείρηση ο ένας με τον άλλον, σας ευχαριστούμε!

—— αντωνάκης

Είμαι Online Chat Now

Αρχή δράσης και δόση ο πράκτορας για τον κενό σωλήνα συλλογής αίματος

Action Principle And Dosage Of Silicifying Agent For Vacuum Blood Collection Tube
Action Principle And Dosage Of Silicifying Agent For Vacuum Blood Collection Tube Action Principle And Dosage Of Silicifying Agent For Vacuum Blood Collection Tube Action Principle And Dosage Of Silicifying Agent For Vacuum Blood Collection Tube Action Principle And Dosage Of Silicifying Agent For Vacuum Blood Collection Tube Action Principle And Dosage Of Silicifying Agent For Vacuum Blood Collection Tube

Μεγάλες Εικόνας :  Αρχή δράσης και δόση ο πράκτορας για τον κενό σωλήνα συλλογής αίματος

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: hubei
Μάρκα: desheng
Πιστοποίηση: ISO9000
Αριθμό μοντέλου: Πρόσθετη ουσία σωλήνων συλλογής αίματος
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 500ml
Τιμή: Detailed discussion
Συσκευασία λεπτομέρειες: 500ml το /bottle
Χρόνος παράδοσης: 5 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/P, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 10t / μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Εμφάνιση: Υγρό Συσκευασία: 500ml το /bottle
Πρότυπο: Πρόσθετη ουσία σωλήνων συλλογής αίματος
Υψηλό φως:

Πράκτορας Silicifying σωλήνων συλλογής αίματος

,

Κενός πράκτορας Silicifying σωλήνων δοκιμής

,

Κενός πράκτορας Silicifying σωλήνων

 

Ως ένα είδος υψηλού μοριακού υλικού οργανικού πυριτίου,πυριτικό παράγοντα χρησιμοποιείται συχνά σε διάφορους δοκιμαστικούς σωλήνες κενού λόγω του ιδανικού αποτελέσματος πυριτίωσης, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται λείο τοίχωμα του σωλήνα και να αποφεύγεται η ανάρτηση στον τοίχο.Δεδομένου ότι η δειγματοληψία αίματος υπό κενό χρησιμοποιείται στην κλινική ιατρική, απαιτείται προσοχή στη χρήση, τη δοσολογία και τις προφυλάξεις μετά την παρασκευή του πυριτιωμένου παράγοντα.

 

Αρχή δράσης και δόση ο πράκτορας για τον κενό σωλήνα συλλογής αίματος 0

Υδατοδιαλυτό πυριτικό μέσο

 

1, Αρχή δράσης του παράγοντα πυριτίωσης για δειγματοληψία αίματος

 

Ο πυριτικός παράγοντας χρησιμοποιείται στο εσωτερικό τοίχωμα του σωλήνα συλλογής αίματος, το οποίο μπορεί να προάγει το σωλήνα να είναι απαλλαγμένο από γρέζια και να είναι λείο, να βελτιώσει αποτελεσματικά τον διαχωρισμό των θρόμβων αίματος και επίσης να αποτρέψει την εμφάνιση κρεμασμένου αίματος.Επιπλέον, λόγω της σκόνης πυριτίου που περιέχεται στη σύνθεση, έχει υδρόφοβη ιδιότητα και υψηλή διασπορά μετά την επαφή με το δείγμα αίματος, η οποία ευνοεί την πήξη του αίματος σε σύντομο χρονικό διάστημα και βελτιώνει την αποτελεσματικότητα ανίχνευσης.

 

Παράμετροι πυριτικού παράγοντα:

 

Ονομασία προϊόντος Υδατοδιαλυτό πυριτικό μέσο/ελαιοπυρίτιο
Μέθοδος αποθήκευσης Κρατήστε το μακριά από το φως σε κανονική θερμοκρασία και μην το εκθέτετε απευθείας στον αέρα
Προδιαγραφές συσκευασίας 1L/φιάλη, 5L/φιάλη
Επηρεάζουν Εφαρμόστε επεξεργασία πυριτίωσης στο εσωτερικό τοίχωμα του γυάλινου δοκιμαστικού σωλήνα ή του πλαστικού δοκιμαστικού σωλήνα για να προωθήσετε την ομαλότητα
Εμπορεύσιμη γη μέσα και έξω
Κύριος σκοπός Πρόσθετο για συλλογή αίματος

 

2, Χρήση και δοσολογία πυριτικού παράγοντα

 

Καθώς ο πυριτικός παράγοντας διαιρείται σε υδατοδιαλυτό πυριτικό παράγοντα και ελαιώδες πυρίτιο, η χρήση και η δοσολογία των δύο πυριτοποιητικών παραγόντων είναι διαφορετικές.

 

Η ειδική χρήση του λαδιού σιλικόνης είναι η εξής:

 

1. Πάρτε ένα μέρος του παράγοντα πυριτίωσης, προσθέστε 100-200 μέρη πετρελαϊκού αιθέρα κάτω από το εύρος βρασμού των 60-90 ℃, η συγκέντρωση του οποίου είναι μεταξύ 0,5-1,0%, και στη συνέχεια ανακατέψτε πλήρως ομοιόμορφα.

 

2. Αφού το διάλυμα αναδευτεί ομοιόμορφα, ψεκάστε το στον δοκιμαστικό σωλήνα για να κολλήσει γύρω από το εσωτερικό τοίχωμα του δοκιμαστικού σωλήνα ή βυθίστε τον δοκιμαστικό σωλήνα απευθείας στο παρασκευασμένο διάλυμα για σύντομη παραμονή.

 

3. Μετά την προσθήκη, στραγγίστε το στόμιο του γυάλινου σωλήνα προς τα κάτω, τοποθετήστε το σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 2 ώρες, προσθέστε άλλα αντιδραστήρια μετά την ξήρανση ή προσθέστε το αφού στεγνώσει σε υψηλή θερμοκρασία.

 

4. Εάν πρόκειται για πλαστικό δοκιμαστικό σωλήνα, πρέπει να τοποθετηθεί σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 3 ώρες και στη συνέχεια προσθέστε άλλα αντιδραστήρια στον δοκιμαστικό σωλήνα αφού στερεοποιηθεί πλήρως.

 

Δοσολογία και χρήση υδατοδιαλυτού πυριτικού:

 

1. Πάρτε 0,5-1 μέρη του αντίστοιχου παράγοντα πυριτίωσης και στη συνέχεια προσθέστε 100 μέρη απιονισμένου νερού για να παρασκευαστεί υδατικό διάλυμα 0,5-1% και στη συνέχεια αναμίξτε πλήρως.

 

2. Προσθέστε το παρασκευασμένο διάλυμα στον δοκιμαστικό σωλήνα ή εμποτίστε το στο διάλυμα και αφαιρέστε το αφού μείνετε για κάποιο χρονικό διάστημα.

 

3. Στραγγίστε πλήρως το στόμιο του σωλήνα του παρασκευασμένου διαλύματος προς τα κάτω και στη συνέχεια στεγνώστε το σε φούρνο 90 ​​βαθμών.

 

3, Προφυλάξεις για τη χρήση πυριτικού παράγοντα

 

Ο πυριτικός παράγοντας δεν πρέπει να περιέχει ακαθαρσίες στη διαδικασία παρασκευής.Κατά τη διάρκεια της θεραπείας και της προετοιμασίας, θα πρέπει να δίνεται προσοχή στο να διατηρείται ο δοκιμαστικός σωλήνας και τα εργαλεία προετοιμασίας καθαρά.Μπορεί να παρασκευαστεί απευθείας με καθαρό νερό, το οποίο είναι εύκολο στη χρήση.Επιπλέον, υπάρχουν διαφορές στην τεχνολογία και το περιβάλλον στη διαδικασία προετοιμασίας, επομένως θα πρέπει να πραγματοποιούνται πειράματα μικρών παρτίδων πριν από τη χρήση κατά παρτίδες.

 

Desheng, ως επαγγελματίας κατασκευαστής τουπρώτες ύλες για τη συλλογή αίματοςστην Κίνα, τα προϊόντα πυριτικού παράγοντα της έχουν σταθερή απόδοση και είναι εύκολο να κατασκευαστούν.Είναι ο πυριτικός παράγοντας που επιλέγεται γενικά από εγχώριους πελάτες.Εάν έχετε οποιαδήποτε πρόθεση, κάντε κλικ στον ιστότοπο για λεπτομέρειες!

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Ankiwang

Τηλ.:: 8615071057538

Φαξ: 86-0711-3704589

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα