Να στείλετε μήνυμα
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd
προϊόντα
Σπίτι /

προϊόντα

Αρχή δράσης και δόση ο πράκτορας για τον κενό σωλήνα συλλογής αίματος

Λεπτομέρειες για το προϊόν

Τόπος καταγωγής: hubei

Μάρκα: desheng

Πιστοποίηση: ISO9000

Αριθμό μοντέλου: Πρόσθετη ουσία σωλήνων συλλογής αίματος

Όροι πληρωμής και αποστολής

Ποσότητα παραγγελίας min: 500ml

Τιμή: Detailed discussion

Συσκευασία λεπτομέρειες: 500ml το /bottle

Χρόνος παράδοσης: 5 ημέρες

Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/P, Western Union

Δυνατότητα προσφοράς: 10t / μήνας

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Επικοινωνήστε τώρα
Προδιαγραφές
Ειδικότερα:

παράγοντας πυριτίωσης

,

Πετρελαϊκό πυρίτιο

,

Υδατοδιαλήσιμο σιλικειδές παράγοντα

Εμφάνιση:
Υγρά
Συσκευή:
500ml το /bottle
Σχήμα:
Πρόσθετο στο σωλήνα συλλογής αίματος
Εμφάνιση:
Υγρά
Συσκευή:
500ml το /bottle
Σχήμα:
Πρόσθετο στο σωλήνα συλλογής αίματος
Περιγραφή
Αρχή δράσης και δόση ο πράκτορας για τον κενό σωλήνα συλλογής αίματος

 

Ως ένα είδος υψηλής μοριακής οργανικής ύλης πυριτίου,αντιδραστήρας πυριτίωσης Χρησιμοποιείται συχνά σε διάφορους δοκιμαστικούς σωλήνες κενού λόγω της ιδανικής του επίδρασης πυριτίωσης, ώστε να επιτυγχάνεται ομαλό τοίχωμα του σωλήνα και να αποφεύγεται η κρεμάτωση του τοίχου.Δεδομένου ότι η δειγματοληψία αίματος υπό κενό χρησιμοποιείται στην κλινική ιατρική, απαιτείται να δίνεται προσοχή στη χρήση, τη δοσολογία και τις προφυλάξεις μετά την παρασκευή του πυριτιοποιημένου παράγοντα.

 

Αρχή δράσης και δόση ο πράκτορας για τον κενό σωλήνα συλλογής αίματος 0

Υδατοδιαλυτές ψεκαστικές ουσίες

 

1, Αρχή δράσης του αντιδραστήρα πυριτίωσης για τη δειγματοληψία αίματος

 

Ο πυριτιωμένος παράγοντας χρησιμοποιείται στο εσωτερικό τοίχωμα του σωλήνα συλλογής αίματος, το οποίο μπορεί να προωθήσει τον σωλήνα να είναι απαλλαγμένος από σπασμούς και ομαλό, βελτιώνοντας αποτελεσματικά τον διαχωρισμό των θρόμβων αίματος,και επίσης να αποτρέψει την εμφάνιση αιμορραγίαςΕπιπλέον, λόγω της σκόνης πυριτίου που περιέχεται στη σύνθεση, έχει υδροφοβική ιδιότητα και υψηλή διασπορά μετά την επαφή με το δείγμα αίματος,που ευνοεί την πήξη του αίματος σε σύντομο χρονικό διάστημα και βελτιώνει την αποτελεσματικότητα ανίχνευσης.

 

Παράμετροι του αντιδραστηρίου ψεκασμού:

 

Ονομασία του προϊόντος Υδατοδιαλυτός πυριτοποιητικός παράγοντας/ελαιώδης πυριτός
Μέθοδος αποθήκευσης Να φυλάσσεται μακριά από το φως σε κανονική θερμοκρασία και να μην εκτίθεται απευθείας στον αέρα.
Συσκευασία προδιαγραφών 1L/φιάλη, 5L/φιάλη
Επηρεάζει Εφαρμόστε επεξεργασία πυριτίωσης στο εσωτερικό τοίχωμα του γυάλινου δοκιμαστικού σωλήνα ή του πλαστικού δοκιμαστικού σωλήνα για την προώθηση της ομαλότητας
Αγοράσιμη γη μέσα και έξω
Κύριο σκοπός Πρόσθετη ουσία για τη συλλογή αίματος

 

2Χρήση και δοσολογία του ψεκαστικού

 

Δεδομένου ότι ο ψεκαστικός παράγοντας διαιρείται σε υδατοδιαλυτή ψεκαστικό παράγοντα και σε πετρελαϊκό ψεκαστικό, η χρήση και η δοσολογία των δύο ψεκαστικών παραγόντων είναι διαφορετικές.

 

Η ειδική χρήση του ελαίου σιλικόνης είναι η ακόλουθη:

 

1Πάρτε ένα μέρος του αντιδραστήρα ψεκασμού, προσθέστε 100-200 μέρηελαφρύ πετρέλαιουπό το εύρος βρασμού 60-90 °C, με συγκέντρωση μεταξύ 0,5-1,0%, και στη συνέχεια ανακατεύεται πλήρως ομοιόμορφα.

 

2Μετά την ομοιόμορφη ανάμειξη του διαλύματος, το ψεκαστήσετε στο δοκιμαστικό σωλήνα ώστε να προσκολληθεί γύρω από το εσωτερικό τοίχωμα του δοκιμαστικού σωλήνα.ή να βυθίσει το δοκιμαστικό σωλήνα απευθείας στο παρασκευασμένο διάλυμα για σύντομη παραμονή.

 

3Μετά την προσθήκη, αποστραγγίστε το στόμα του γυάλινου σωλήνα προς τα κάτω, τοποθετήστε το σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 2 ώρες, προσθέστε άλλα αντιδραστήρια μετά την ξήρανση ή προσθέστε το μετά την ξήρανση σε υψηλή θερμοκρασία.

 

4Εάν πρόκειται για πλαστικό δοκιμαστικό σωλήνα, πρέπει να τοποθετείται σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 3 ώρες και στη συνέχεια να προστίθενται άλλα αντιδραστήρια στο δοκιμαστικό σωλήνα αφού στερεωθεί πλήρως.

 

Δοσολογία και χρήση υδατοδιαλυτού σιλικιδίου:

 

1Πάρτε 0,5-1 μέρη του αντίστοιχου αντιδραστήρα πυριτίωσης και στη συνέχεια προσθέστε 100 μέρη αποιονισμένου νερού για να παρασκευάσετε διάλυμα νερού 0,5-1% και στη συνέχεια αναμείξτε πλήρως.

 

2. Προσθέστε το προετοιμασμένο διάλυμα στο δοκιμαστικό σωλήνα ή βουτήξτε το στο διάλυμα και αφαιρέστε το μετά από παραμονή για κάποιο χρονικό διάστημα.

 

3. Αδειάστε πλήρως το στόμα του σωλήνα του προετοιμασμένου διαλύματος προς τα κάτω και, στη συνέχεια, στεγνώστε το σε φούρνο 90 μοιρών.

 

3, Προφυλάξεις για τη χρήση ψεκαστικού

 

Κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας και της προετοιμασίας, πρέπει να δίνεται προσοχή στη διατήρηση του σωλήνα δοκιμής και των εργαλείων προετοιμασίας καθαρούς.Μπορεί να παρασκευαστεί απευθείας με καθαρό νερό.Επιπλέον, υπάρχουν διαφορές στην τεχνολογία και το περιβάλλον στη διαδικασία προετοιμασίας, έτσι ώστε τα πειράματα μικρών παρτίδων να πρέπει να διεξάγονται πριν από τη χρήση των παρτίδων.

 

Η Desheng, ως επαγγελματίας κατασκευαστήςπρώτες ύλες για τη συλλογή αίματοςΣτην Κίνα, τα προϊόντα του έχουν σταθερές επιδόσεις και είναι εύκολο να παραχθούν.Παρακαλώ κάντε κλικ στην ιστοσελίδα για λεπτομέρειες!

 

 

 

Παρόμοια προϊόντα
Στείλτε το αίτημά σας
Παρακαλούμε στείλτε μας το αίτημά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Στείλε