Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠρόσθετες ουσίες σωλήνων συλλογής αίματος

Διαφορετικοί τύποι πρόσθετων ουσιών δειγματοληψίας αίματος στην κενή συλλογή αίματος

Κίνα Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Δεδομένου ότι ένας διανομέας του πράκτορα νοσοκομείων, οι πρόσθετες ουσίες σωλήνων συλλογής αίματός σας είναι πολύ κοστούμι για τις ανάγκες μου, σκέφτομαι ότι πρέπει να καθιερώσουμε μια καλή επιχείρηση ο ένας με τον άλλον, σας ευχαριστούμε!

—— αντωνάκης

Είμαι Online Chat Now

Διαφορετικοί τύποι πρόσθετων ουσιών δειγματοληψίας αίματος στην κενή συλλογή αίματος

Different Types Of Blood Sampling Additives In Vacuum Blood Collection
Different Types Of Blood Sampling Additives In Vacuum Blood Collection Different Types Of Blood Sampling Additives In Vacuum Blood Collection Different Types Of Blood Sampling Additives In Vacuum Blood Collection Different Types Of Blood Sampling Additives In Vacuum Blood Collection Different Types Of Blood Sampling Additives In Vacuum Blood Collection Different Types Of Blood Sampling Additives In Vacuum Blood Collection

Μεγάλες Εικόνας :  Διαφορετικοί τύποι πρόσθετων ουσιών δειγματοληψίας αίματος στην κενή συλλογή αίματος

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Hubei
Μάρκα: desheng
Πιστοποίηση: ISO9000
Αριθμό μοντέλου: Πρόσθετη ουσία σωλήνων συλλογής αίματος
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 500g
Τιμή: Detailed discussion
Συσκευασία λεπτομέρειες: 500g το /bottle
Χρόνος παράδοσης: 5 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/P, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 10t / μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Εμφάνιση: Ανοικτό κίτρινο διαφανές υγρό Συσκευασία: 500g το /bottle
Πρότυπο: Πρόσθετη ουσία σωλήνων συλλογής αίματος
Υψηλό φως:

ISO9000 πρόσθετες ουσίες δειγματοληψίας αίματος

,

EDTA πρόσθετες ουσίες δειγματοληψίας αίματος

Διαφορετικοί τύποι πρόσθετων ουσιών δειγματοληψίας αίματος στην κενή συλλογή αίματος

 

Οι πρόσθετες ουσίες που χρησιμοποιούνται στους κενούς σωλήνες δοκιμής είναι σημαντικά βοηθητικά αντιδραστήρια στη δοκιμή αίματος. Οι τύποι, οι διαφορές απόδοσης, και οι συγκεντρώσεις τους έχουν επιπτώσεις άμεσα στην επίδραση ανίχνευσης των δειγμάτων αίματος. Μεταξύ τους, οι πιό κοινές πρόσθετες ουσίες είναι πηκτικά, αντιπηκτικά, ορός που χωρίζουν το πήκτωμα, και που οι πράκτορες. Έτσι εστιάστε στην εισαγωγή τους σε ο καθένας, και μπορούμε επίσης να τους χρησιμοποιήσουμε συγκεκριμένα στη διαδικασία ανίχνευσης.

 

Διαφορετικοί τύποι πρόσθετων ουσιών δειγματοληψίας αίματος στην κενή συλλογή αίματος 0

Ορός που χωρίζει το πήκτωμα

 

1, ορός που χωρίζει το πήκτωμα

 

Το πήκτωμα χωρισμού ορών προστίθεται ως πρόσθετη ουσία σε έναν σωλήνα δοκιμής, και μπορεί να χρησιμοποιήσει την απόδοσή του για να επιτύχει τα αποτελέσματα χωρισμού. Όταν υποβάλλεται σε φυγοκέντρωση στον ίδιο σωλήνα δοκιμής με το αίμα, αναποδογυρίζει γρήγορα στο κέντρο του σωλήνα δοκιμής, που χωρίζει τον ορό και τους θρόμβους αίματος, που αποτρέπει τους από την αλληλεπίδραση, και που εξασφαλίζει τη σταθερότητα των τμημάτων ορών. Συγχρόνως, μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο αίμα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς ή της αποθήκευσης, οι οποίες μπορούν να προωθήσουν την ακριβέστερη δοκιμή αίματος.

 

2, νάτριο ηπαρίνης/λίθιο ηπαρίνης

 

Σαν φυσικό και άριστο αντιπηκτικό, η ηπαρίνη μπορεί να γίνει στο νάτριο ηπαρίνης ή το λίθιο ηπαρίνης για τη χρήση. Επειδή δεν έχει επιπτώσεις στα τμήματα αίματος, δεν παρεμποδίζει τον κόκκινο όγκο κυττάρων αίματος, και δεν προκαλεί την αιμόλυση, είναι κατάλληλο για την ανάλυση αερίου αίματος, τον προσδιορισμό ποσοστού ιζηματογένεσης ερυθροκυττάρων, και άλλες δοκιμές. Η προσθήκη τους σε έναν σωλήνα δοκιμής είναι συμβάλλουσα στην παρεμπόδιση να σβολιάσει αίματος, επιτυγχάνοντας το στόχο του γρήγορου χωρισμού του πλάσματος, και τα προκύπτοντα δείγματα είναι κατάλληλα για τη μακροπρόθεσμη αποθήκευση.

 

Παράμετροι επιταχυντών:

 

Όνομα προϊόντων Πηκτικό που προάγει τον πράκτορα, πηκτικό που προάγει τη σκόνη
Προδιαγραφές συσκευασίας 250g/bottle, 1L/bottle
Εμφάνιση Άσπρο ανασταλμένο υγρό με μια μικρή μυρωδιά οργανικών διαλυτών, μη τοξικός και αβλαβής
Κύριες χρήσεις Προστιθέμενος στους κενούς σωλήνες για να προωθήσει την πήξη αίματος
Θέση παραγωγής Ezhou, Hubei
Ενώστε τη μέθοδο Χειρωνακτικός προσθήκη ή ψεκασμός μηχανών

 

3, EDTA άλας καλίου

 

EDTA καλίου τα άλατα περιέχουν δύο ουσίες, EDTA καλίου και EDTA καλίου, και τα δύο από τις οποίες ανήκουν στον τύπο αντιπηκτικών. Επειδή και οι δύο περιέχουν τις ουσίες όπως EDTA, έχουν μια συγγένεια για το ασβέστιο στο αίμα και μπορούν να περιπλεχτούν για να προκαλέσουν μη την πήξη στο αίμα. Χαρακτηριστικά, ένα EDTA αντιπηκτικό 1.0-2.0 mg μπορεί να αποτρέψει 1 μιλ. του αίματος από να σβολιάσει. Αυτό το αντιπηκτικό ασκεί λίγη επίδραση στο μέγεθος των άσπρων αριθμήσεων κυττάρων αίματος, και ασκεί ελάχιστη επίδραση στη μορφολογία των κόκκινων κυττάρων αίματος. Μπορεί πλήρως να εμποδίσει τη συνάθροιση αιμοπεταλίων. Είναι κατάλληλο για τη στερεότυπη δοκιμή αίματος και αναγνωρίζεται επίσης ως ιδανικό αντιπηκτικό στην ιατρική.

 

4, επιταχυντής πηκτικών

 

Η προσθήκη ενός υποστηρικτή πηκτικών σε έναν σωλήνα δοκιμής πρόκειται κυρίως να επιταχύνει την πήξη αίματος χωρίς επιρροή της σύνθεσης του δείγματος αίματος και να προωθήσει περαιτέρω το χωρισμό ορών. Η πήξη της που προωθεί το μηχανισμό είναι επίσης σχετικά απλή, κυρίως με την ενεργοποίηση των παραγόντων πλάσματος και πήξης για να επιταχύνει το κύτταρο αίματος που σβολιάζει, με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνοντας το στόχο την πήξη. Γενικά, κατά προσθήκη του αντιδραστηρίου, τη μέθοδος ψεκασμού θα χρησιμοποιηθεί για να ψεκάσει ομοιόμορφα το αντιδραστήριο στον εσωτερικό τοίχο του σωλήνα δοκιμής, και έπειτα ήπια να το περιστραφεί στις τέσσερις πλευρές, το οποίο είναι συμβάλλον στη γρήγορη μίξη των δειγμάτων αίματος.

 

5, πράκτορας Silicifying

 

Επιπλέον, ένας silicifying πράκτορας προστίθεται επίσης στο σωλήνα δοκιμής, ο οποίος χρησιμοποιείται γενικά από κοινού με άλλες πρόσθετες ουσίες για να εξασφαλίσει ότι ο εσωτερικός τοίχος του σωλήνα δοκιμής είναι ομαλός, διαφανής, και μη τραχύς, και ότι δεν υπάρχει κανένα φαινόμενο ένωσης την τοίχων στο ακροφύσιο κατά συλλογή των δειγμάτων αίματος. Ο ψεκασμός και η εμβύθιση που ντύνουν τις μεθόδους χρησιμοποιούνται συχνά για να εμμείνουν ομοιόμορφα το αντιδραστήριο στον τοίχο σωλήνων, που διευκολύνει την πλήρη μίξη των δειγμάτων αίματος μετά από τη δειγματοληψία. Λόγω της ομαλότητας και μη της εμμονής της στον τοίχο, η αποδοτικότητα ανίχνευσης βελτιώνεται σε κάποιο βαθμό, και η προστασία των κυττάρων αίματος από την εξωτερική ζημία εξασφαλίζεται.

 

Σαν κατασκευαστή των πρώτων υλών για τις πρόσθετες ουσίες συλλογής αίματος στην Κίνα, Desheng περιλαμβάνεται σε όλα τα προϊόντα προαναφερθε'ντα, και η απόδοσή της είναι μακριά ανώτερη από αυτήν των λόρδων της. Είναι ένα καυτό πωλώντας προϊόν στην Κίνα. Εάν ενδιαφέρεστε, παρακαλώ χτυπήστε στον ιστοχώρο για να ερευνήσετε για τις λεπτομέρειες!

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Desheng Biochemical Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Vicky Zhao

Τηλ.:: +8618971041571

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα